Nominer dit projekt til Developerprisen

Som partner, jurymedlem og uddeler af Developerprisen til Building Awards 2020 ser vi frem til at præmiere en developer-virksomhed, der i særlig grad er lykkedes med at udvikle et projekt eller et område i Danmark sådan, at det skiller sig ud.

Let adgang til vores samlingsdetaljer

Detaljerne, der findes i fil-formaterne DWG og PDF, kan frit downloades og anvendes i den elektroniske projektering af byggerier med elementer fra EXPAN.

Ny udgave af Elementet

Klik ind og læs bl.a. om bæredygtighed, DNGB-certificerede byggerier og betonens muligheder i vores nye udgave af magasinet Elementet.

Vi støtter “Knæk Cancer”

Så tager vi hul på ugen for “Knæk Cancer”, som vi igen støtter med et større beløb. Vores medarbejdere har også gang i egen indsamling. Følg med i nedenstående link.

Nominering til BA19

Fristen for at nominere byggeprojekter til Building Awards 2019 er blevet udsat til 16. august, så du kan stadig være med til at sætte feltet og måske vinderne. Vi sponserer Projektudviklingsprisen, der fokuserer på hele projektet fra idéudvikling til byggeriet står færdigt. Du finder alle priserne her: https://www.licitationen.dk/buildingawards/awards.xhtml