http://www.crhconcrete.dk

EXPAN ejes af den danske byggematerialegigant CRH Concrete A/S, som udover EXPAN også ejer følgende brands: Betonelement, dalton og ModulBad. CRH Concrete beskæftiger ca. 800 mand fordelt på 10 fabrikker i Danmark.

http://www.betonelement.dk

Betonelement kan levere alle typer af elementer i beton – fra forspændte konstruktioner, over facader, vægge, søjler og bjælker, til komplette løsninger inden for både industri-, domicil- og boligbyggeri.

http://www.dalton.dk

dalton producerer facader og trapper i højeste kvalitet til både erhvervs- og boligbyggeri, og kan med mere end 75 års erfaring i branchen levere et bredt produktprogram af velafprøvede løsninger.

http://www.modulbad.dk

Fikst, færdigt og fejlfrit badeværelse direkte fra fabrik.

http://www.crh.com

CRH Concrete A/S er ejet af den internationale byggematerialekoncern CRH plc., der producerer og sælger byggematerialer primært i Europa og USA. Koncernen beskæftiger ca. 95.000 medarbejdere på over 3.500 fabrikker i 35 lande.

http://www.betoninfo.dk

Betonindustriens Fællesråd er en paraplyorganisation for organisationerne indenfor fremstilling af færdigbeton, betonelementer og andre betonprodukter.

http://www.betonelement-foreningen.dk

Betonelement – Foreningen er en gruppe under Dansk Beton for producenter af betonelementer, og foreningens medlemmer repræsenterer den væsentligste part af producenter af betonelementer i Danmark.

http://www.dancert.dk

Dancert er specialiseret i at udføre certificering med udgangspunkt i et indgående kendskab til virksomhedernes produkter og processer.
Dancert er dannet ved at samle Teknologisk Instituts kompetencer fra certificeringsordningerne samt fra kontrolordningerne inden for beton, murværk, cement, træ og byggekomponenter og endelig kompetencerne fra Teknologisk Institut’s opgaver med udvikling og prøvning af materialer.

http://www.bih.dk

BIH (Letbetongruppen) er en gruppe under Dansk Beton, hvor producenter af letbetonelementer og materialeleverandører samarbejder i fælles interesse. Formålet er at udbygge og udnytte den bedste faglige viden om elementer af letklinkerbeton og stille denne ekspertise til rådighed for såvel projekterende som udførende – bl.a. på dette websted.

http://www.danskbeton.dk

Dansk Beton er en sektion under Dansk Byggeri, der har til formål at samle producenter af beton og betonprodukter samt udbrede kendskabet til betons mange anvendelsesmuligheder og dermed skabe en platform for branchens udvikling.

Bæredygtig beton

Et godt byggeri kræver et holdbart byggemateriale. Beton er bæredygtig for både miljø og mennesker, da det består af rene naturmaterialer. Med andre ord: Blander man naturens egne materialer med viden, får man et godt sted for mennesker. Bæredygtighed handler om at gøre det bedst mulige for mennesker og miljø, uden at det skader fremtidige generationers muligheder.