Mød Danmarks største montageforretning

Brug én leverandør, der har tjek på detaljerne fra første projektering til montage på byggepladsen – fra enfamiliehuse over tæt/lav byggeri til etageboliger, domicilbyggerier, broer, arenaer, haller, P-huse og lignende

Masser af muligheder  ved blot én henvendelse

Sådan oplever kunderne CRH Concrete, som er den eneste byggekoncern i landet med projektering, levering og montage under samme tag. For kunden giver det en tryghed og en effektivitet i hele byggefasen. Især når CRH Concrete bliver inviteret med til bords allerede i projektfasen.

Fordelene ved at samle ordren ét sted er store. Vi styrer logistikken, så hele processen hænger sammen uden spildtid, og som bygherre eller entreprenør har du kun én kontaktperson – de personlige relationer er nemlig vigtige for os.

Din tidsplan holder

Med seks forskellige brands kan CRH Concrete levere alle elementerne i beton til både industri-, domicil- og boligbyggeri, dvs. vægge, dæk, facader, altaner, søjler, bjælker og andre forspændte betonkonstruktioner samt supplere med bl.a. trapper og færdige badeværelser.  Vi har samtidig et skarpt fokus på sikkerheden på byggepladsen. Tilsammen betyder det, at din tidsplan holder – uden at du selv skal bekymre dig om detaljerne.

Vi har både ressourcerne og systemerne til at tænke langsigtet, og det betyder en effektiv logistik ude på den enkelte byggeplads. Når vi først leverer elementerne, står det rigtige montagehold også parat til at gøre arbejdet færdigt. Ofte er det en fordel for kunden, hvis vi kommer med i planlægningsforløbet så tidligt som muligt.

200 mand og årtiers erfaring

CRH Concrete kommer nemlig også med flere årtiers erfaring, så du undgår kritiske situationer og flaskehalse på byggepladsen.  EXPAN Montage  er med næsten 200 mand landets største. Og hele CRH Concrete står klar til at løfte din opgave –
uanset typen.

Brug én leverandør, der har tjek på detaljerne fra første projektering til montage på byggepladsen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem