EXPAN Villa bygger på dialog og samarbejde

Vi lytter til dine behov og ønsker – og sammen med dit EXPAN Villa Team aftales en færdig, standardiseret helvægsløsning og en hurtig montage til dine huse – nu og fremover.

Det giver dig færre omkostninger, øget effektivitet og mindre besvær. Planlagt og styret byggeri er altid det billigste i sidste ende.

Kontante fordele her og nu

Hvis dine behov og ønsker giver mulighed for at vælge den helt basale, standardiserede helvægsløsning, vil EXPAN Villa Konceptet resultere i en speciel pris, der matcher alternative råhusløsninger – og du får oven i købet gevinsten fra den hurtige montage.

Øget viden og kompetence

Et samarbejde under EXPAN Villa Konceptet betyder et fast tilknyttet EXPAN Villa Team, der oplærer, rådgiver og servicerer dine nøglemedarbejdere – fra byggeri til byggeri. På den måde kan vi sammen rationalisere og effektivisere dine huse – og måske udvide samarbejdet til andre typer byggeri.

Godt begyndt giver plads til mere

Et tæt og længerevarende samarbejde med EXPAN åbner mulighed for outsourcing af hele dit råhusbyggeri til den hurtige helvægsløsning.

Du slipper for ubehagelige overraskelser som forsinkelser og uventede omkostninger – og du får frigivet kræfter til helt nye tiltag.

Få mere information om EXPAN Villa konceptet >>