EXPAN Villa har udviklet en helt unik samarbejdsform, som er skræddersyet til samarbejdspartnere, der sælger parcelhuse og kæderækkehuse.

Hos EXPAN Villa er vi helt klar over, at vores samarbejdspartnere har ganske særlige behov. Derfor sammensætter vi både elementløsninger, montage og samarbejdsmodeller, der er skræddersyet til netop dine huse og dit firmas ønsker. Vores EXPAN Villa koncept forenkler og letter din byggeproces.

EXPAN Villa har mange års erfaring og knowhow, vi gerne vil dele med dig. Gennem en årrække har vi nemlig samarbejdet med nogle af Danmarks største leverandører af tæt-lavt byggeri. Så vi ved, hvad vi taler om.

Planlagt og styret er billigst
Vi ved for eksempel, at planlagt og styret byggeri i sidste ende er billigst. Derfor vil vi gerne i dialog og samarbejde med dig, allerede når du skal projektere. Vores erfaring viser, at så får du færre omkostninger, bedre effektivitet og mindre besvær i byggeprocessen.

Gennem hele processen lægger vi vægt på dialog. Du får tilknyttet en fast kontaktperson, så du altid har korte og klare kommunikationsveje. Desuden får du et fast tilknyttet team, som kan rådgive og servicere dine medarbejdere.

Kontante fordele
Hos EXPAN Villa kan du vælge mellem forskellige leverancemodeller. Med vores basismodel kan EXPAN Villa tilbyde færdige og standardiserede helvægsløsninger og montage til dine huse. Det giver dig kontante fordele og hurtig montage af dit råhus.

Du kan også vælge vores individuelle program og få en løsning tilpasset fuldstændigt efter dine egne ideer og ønsker.

Uanset hvad du vælger, er et samarbejde med EXPAN Villa med til at rationalisere og effektivisere dine huse med skræddersyede løsninger. Det er unikt i branchen. Og vi ved, det fungerer.