EXPAN Vægge af letbeton
– en sund og miljørigtig løsning

Alt for ofte er folk blevet skuffet over nye smarte løsninger og uafprøvede materialer. Resultaterne er bl.a. ustabile vægge, råd og svamp og et usundt indeklima. Det er ikke de rigtige løsninger, der mangler. Det gælder blot om at træffe det rigtige valg, når huset er på tegnebordet.

EXPAN Vægge giver et sundt indeklima
Sunde og solide huse

EXPAN Vægge af letbeton har teglvæggenes gode egenskaber. Væggene har været anvendt i mange årtier og er en gennemprøvet, rationel og solid løsning, der sikrer et godt og stabilt hus. Væggene, som danner husets stærke kerne, er store skræddersyede elementer – lige til at samle på byggepladsen. Montagen tager kun en enkelt dag, og huset kan hurtigt lukkes for vejr og vind.

Det betyder hurtigere og mere fleksibelt byggeri, mindre byggefugt og bedre forhold for håndværkerne.

EXPAN Vægge er temperaturregulerende.
Frihed til individuelle løsninger

Med EXPAN Vægge af letbeton er der fuld frihed til at vælge den ønskede facade.

Du kan vælge en skalmur af teglsten, en let træbeklædning eller andre spændende facadematerialer. Der er mange muligheder – valget er dit.

Vægelementerne giver dig også stor frihed, når husets og rummenes former skal planlægges. Elementerne skræddersyes helt efter dine idéer. Og væggene leveres med en indvendig overflade, som er hurtig og nem at færdiggøre.

EXPAN Vægge er lydiso-lerende
Sæt fokus på indeklimaet

Mange huse har indvendige vægge med en tætsluttende dampspærre, og da ventilationen ofte samtidig er utilstrækkelig, er det nærmest som at leve i en plastpose. Det er ikke sundt. Derimod er det sund fornuft at vælge vægge, der kan trække vejret”.

EXPANs vægelementer af beton og letbeton er som de første i Danmark blevet Indeklimamærket af Dansk Indeklima Mærkning.

Læs mere om indeklimamærkning >>

EXPAN Vægge er brand- isolerende
Miljørigtige løsninger baseret på naturens enge materialer

EXPAN Vægge af letbeton er et miljørigtigt valg. Letbeton fremstilles af små, luftfyldte lerkugler, der er brændt som tegl, og som er bundet sammen med cement.

En stærk og naturlig løsning, baseret på det ler, som vi i tusind år har bygget vores huse med.